Video: N-VA haalt meer dan 43.000 euro op voor Music for Life

Door N-VA op 23 december 2016, over deze onderwerpen: N-VA, Music For Life
N-VA haalt meer dan 43.000 euro op voor Music for Life

De Warmste Week van Studio Brussel is al vele jaren ook de Warmste Week van de N-VA. Elk jaar een beetje meer zelfs. En dat is dit jaar niet anders. In de aanloop naar Kerstmis haalden de vele enthousiaste leden in onze lokale afdelingen, samen met onze medewerkers en mandatarissen, in totaal 43.671 euro op voor het goede doel. “Daarmee overtreffen we opnieuw onze bijdrage van vorig jaar”, zegt Yoleen Van Camp, een van de vijf provinciale voortrekkers die de krachten bundelden voor deze editie van Music For Life.

Samen met haar collega’s Piet De Bruyn, Sarah Smeyers, Danielle Godderis-T'Jonck en Wouter Raskin trok Yoleen naar het recreatiedomein De Schorre in Boom, waar StuBru-presentatrice Linde Merckpoel het ingezamelde bedrag officieel kreeg overhandigd. Aangezien het goede doel dit jaar eigenlijk uit drie goede doelen bestond, werden er ook drie cheques uitgereikt, elk ter waarde van 14.557 euro. Die komen ten goede aan de drie vzw’s waarvan ‘Vlaamse Madam’ Marieke Vervoort meter is:

  • Pinocchio, een vzw die de belangen en het welzijn van kinderen en jongeren met brandwonden behartigt;
  • Villa Clementina, een centrum voor inclusieve kinderopvang voor kinderen met en zonder beperking;
  • Vzw Canisha, dat gratis en met vrijwilligers assistentiehonden opleidt die personen met een beperking bijstaan in het dagelijkse leven.

Bekijk de foto's op Facebook en het filmpje hieronder.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is